sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


27 Eylül 2009 Pazar

şuan tasedüfen buldum bu fotoyu heme paylaşmak istedim çok şirin bence. =)


saat 00.52 şuan. canım inanılmaz sıkkın. neden derseniz: bende bilmiyorum. gecenin şu saatinde boş boş bakıyorum ekrana. sandalyemden kalkamaya bile mecalim yok.

aklımda gezen bin türlü soru...
sonra aklıma başka düşünceler geliyor; mesela insanlar neden kötü? aslında insanlık tarihinin bulamadığı cevabı ben mi bulucam diyorum kendi kendime ama öyle yinede soruyorum kendime. cevabı bilmesemde... peki bu soru nerden esti diyeceksiniz? tabiki hergeçen gün yaşadığım tecrübeler diyeceğim bende. her geçen gün ayrı bir şaşırıyorum insanlara. sanırım büyüyorum. birde türkiye gibi bir yerde okuma sorunu var malum: üniversiteyi kazandın tama afferin eyvalah ama bunun harcı var, yol parası var, yurtu-yatakhanesi, ev tutuması var, kitap parası var! en son benim yakındığım durum kitap parası. off ya dertlendim yine neyse bu konuyu da geçelim.

tüm bu olumsuzlukların yaınında sizinde hemen tahmin edebileceğiniz gibi kapkara dünyamda güneş gibi açan sevgilim var! ou görmem tüm dertleri unutmama yetiyor zaten. ama gelin görünki bu aralar çok yorgun benim sevgilim ya işten evine geçince bir bakıyorum msj sıklığı dakikada 20 den ( :D ) 20 dk da bir taneye düşüyor :( olsun ama dinlensinde o da yeter bana. =)
bu kadar gevezelik yeter bence saat 01.07 şuan. :D artık üşenmeyip duş almalıyım bence.

25 Eylül 2009 Cuma


bugün pek birşeyler yazasım yok aslında ama yinede bikaç cümlem olsun dedim. bugün sonunda bir hocayla da olsa tanışabildim. ders ilk olduğu için türkçeydi ama altını çizerek belirtti saygıdeğer hocamız bir dahaki derse türkçe açıklama yokmuşşşş! :D ne güzel bir haber değil mi? neyse bu konuyu geçelim. kitaplarımdan sadece bir tanesinin fiyatı dudak uçuklatıcı kaldı ki daha 7 ders kitabı var bu da ayrı bir müthiş haber! geçelim. yarın çalışıyor olucam yani bana tatil yok bu konuya ise hiç girmek istemiyorum. şuan içimde bir sıkıntı var nedenini bilmediğim; sanırım sevgilimi özledim... :( neyse ben kaçayım daha fazla gevezelik yapmak istemiyorum. =)

24 Eylül 2009 Perşembe


birazda sevgili kuzenimden bahsedeyim.
adı: kübra
kod adı: tehlike geliyor kaçın :D
şaka bir yana kuzenden çok benim dostum, kardeşim, arkadaşımdır.
herşeyimi paylaşırım hiç çekinmem, bir derdim olduğumda koşacağım ilk insanlardan biridir.
eğlenceli, biraz çılgın, kültürlü, biraz kokoş, bakımlı, biraz marka takıntılı ama her haliyle benim sevgili kuzenim...


bugünle ilgiliyazmak istediğim çok şey var...

ilk önce dün ve bugüle ilgili bişeyden bahsedicem: okul. henüz bir derse girebilmiş değilim :D güya 2 gün önce korkuyorum diyordum ama henüz korkacak bir sınıf bulamadım. :D :D yarın da bir dersim var sırf o ders için okula gidicem ve büyük ihtimalle de o derste olmayacak ben sadece bir ton yolu çektiğimle kalıcam ama olsun =)


gelelim diğer konu: bugün erkek arkadaşımın kankileriyle buluştuk. içlerinden birinin doğum günüyüdü ve benim haberim yoktu şaşırdığımla kaldım ama bozuntuya da vermedim. =) ama asılkonu o değil; doğum günü olan x kankisinin sevgilisi var ama ne ilginçtir ki sevgilisi yerine çok samimi olduğu başka bir arkdaşı vardı hatta onun başka bir arkadaşı daha(!) vardı.* bu tanımadığım iki süpriz arkadaş açıkçası beni çok gerdi. ortamdan inanılmaz soğudum. anlamıyorum sevgilisi olduğunu bile bile niye bu kadar yakın davranırlar ki? hani bariz bir şekilde flört ettiler. daha derine inmek gerekirse niye isnan aldatır? bu konuda çeşitli makaleler okumuştum ama bence kesinlikle genle v.s. ile ilgili değil; tamamen insanın kendisinde bitiyor. yani sevgilin san yetiyorsa bakasıyla işin ne? anlaşamıyorsan uyuşmuyorsa sevgilinle hala işin ne? neyse bu konuşa uar da gider ve bir sonuca varılamaz. ama bildiğim tek şey varsa ben o buluşmaya kesinlikle sevgilimi tek göndermezdim ki öyle de yaptım. yanlış anlamyın sevgilime güvenim sonsuz ama olsun ;)
bu buluşma hakkında başka bir olay, sevgili yanımda uslu bir çocuk gibi oturmuş olsa da ben kıskançlık krizine girdim. :P ama elimde değildi o iki malum şahıssın hareketleri ben, çileden çıakrmaya yetti. hele birde içlerinden bitanesinin çok samimiymişiz gibi arada göz kırpması yok muuu ıyyy :S günün sonunda olan sevgilime oldu. canım sevgilim benden kıskançlık payını aldı neyseki bana kıyamaz hemen afetti beni. ;)

gelelim bir diğer konu: kendimce ek bir iş yapmaya başladım. kozmetik ürünleri satışı yapyorum. ilk kez böyle birşeye kalkıştım başarabilecek miyim: soru işareti :D bakalım ilerleyen günlerde görücez siparişleri verdim inş elimde patlamaz yoksa kaş yapayım derken göz çıkarıcam :D :D


*arkadaşı karşı cinsten olyuor ve bir hayli de samimiydiler...

22 Eylül 2009 Salı


GÖZLERİN

Gözlerin gözlerin gözlerin,
ister hapisaneme, ister hastaneme gel,
gözlerin gözlerin gözlerin hep güneşte,
şu Mayıs ayı sonlarında öyledir işte
Antalya tarafında ekinler seher vakti.

Gözlerin gözlerin gözlerin,
kaç defa karşımda ağladılar
çırılçıplak kaldı gözlerin
altı aylık çocuk gözleri gibi kocaman ve çırılçıplak,
fakat bir gün bile güneşsiz kalmadılar.

Gözlerin gözlerin gözlerin,
gözlerin bir mahmurlaşmayagörsün
sevinçli bahtiyar
alabildiğine akıllı ve mükemmel
dillere destan bir şeyler olur dünyaya sevdası insanın.

Gözlerin gözlerin gözlerin,
sonbaharda öyledir işte kestanelikleri Bursa'nın
ve yaz yağmurundan sonra yapraklar
ve her mevsim ve her saat İstanbul.

Gözlerin gözlerin gözlerin,
gün gelecek gülüm, gün gelecek,
kardeş insanlar birbirine
senin gözlerinle bakacaklar gülüm,
senin gözlerinle bakacaklar.

Nazım Hikmet RAN

merhaba herkese...


ilk yazım tatilin bitişi yani okulun başlamasıya ilgili. üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ama hala korkularım var; mesela yeni bir sınıf gibi. hayatımda yeni bir eğitim dönemi başlıyor ve ben ilk defa okul başlasın istemiyorum. tamam tatil bitiyor ama benim asıl derdim başaramayacağım.
tüm bu korkular arasında, yeni güne umutla başlamamı sağlayan insan yani erkek arkadaşım benim güç kaynağım oluyor... onun sayesinde her zorluktan çıkmayı başarabiliyorum. insanın sonuna kadar güveneceği, düşmeyeceğini bilerek arkasına yaslanabildiği birine sahip olması çok önemli bu zorlu hayatta. işte bende bu şansa sahip kişilerden biriyim.
iyi ki o mükemmel insana sahibim...