sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


29 Ocak 2010 Cuma

yarışma =)

 
bu hediyeyi kazanmak için arkadaşlar gerekli olan şartlar burada belirtilmiştir açık bir şekilde. herkese bol şans yarışmada. :)

26 Ocak 2010 Salı

kitapix'ten hediye :)

Mina Karenim adlı blogta yarışma var arkadaşlar. yarışmanın kazananı kitapixten sevgilisi için hediye kazanıcak buyrun resimler :

 
ayrıca yarışmaya katılım ve hediye ile ilgili bilgi için tıklayınız

havlu ödüllü yarışma

arkadaşlar yine Ayselle'e dair adlı blogta yarışma var. kazanana sevgililer gününe özel havlu hediyeli. bilgi için tık tık

sevgililer günü için yarışma

merhaba aysell'e dair adlı blogta bir yarışma var arkadaşlar. bilgi almak için lütfen tıklayınız

21 Ocak 2010 Perşembe

hediyeee

"tuana'nın dünyası " adlı blogta yarışma var arkadaşlar. bilgi için tıklayınız

bir yarışma daha

"esra ile mutfak" adlı blogta yarışma var herkese duyurulur. bilgi için bloga yönlendiriyorum tıklayınız

yarışma =)

"she wolf cosmo beauty" adlı blogta yarışma var arkadaşlar sevgiler günü için. bilgi için tık. herkese başarılar.

tekrar bir yarışma =)

merhaba herkese." MODA VE DİKİŞ ZAMANI" adlı blogta bir yarşma var. yarışmaın kuralları blogta da belirtilmiş ama kısaca bende anlatıyorum. öncelikle blogu izliyor olmanız lazım elbette. sonra yarışmadan blogunuzda resimli birşekilde bahsediceksiniz ve linkinide yorum olarak bloga gndericeksiniz. ayrıca yorumda blog hakkında yorum ve görüşleride belirteceksiniz. işte bu kdar. kazanan kişiyi iki seçenek bekliyor.
                                                1. hediye paket bu:

1- ESTEE LAUDER (büyük makyaj çantası)
2- Gözlük ve kutusu (gözlük orjinaldır DİTA supa-dupa)
3- Chanel- Allık
4- Chanel- oje
5- Chanel- maskara
6- lippman kırmızı oje
7-Chanel - krem fondoten
8- Sally Hansen Tırnak bakım ojesi
ikinci hediye paketi ise:


1- Yılan derisi küçük not dosyası
2- Ay-yıldız boxer 38beden
3-She parfüm
4- Kurdela ve çiçek şeklinde toka
5-Bileklikler
6-Kitap ayracı
7-Stilla göz kalem kutusu (içinde siyah-yeşil göz kalemi var)
8- Kırmızı, pembe,beyaz ve krem rengi oje ve
  9- Sally Hansen Tırnak bakım ojesi
hepsi birbirinden güzel ayrıca hangi paketi seçerseniz seçin birde blogun sahibinin el emeği olan broş, bileklik vs. bekliyor olacak sizi.


herkese bol şans...

20 Ocak 2010 Çarşamba

sevgililer günü... ACİL YARDIMMM



herkese merhaba. sizden yardım istiyorum acil olarak. bildiğiniz üzere sevgililer günü yaklaştı ve erkek arkadaşımla geçireceğim ilk sevgililer günüm. özel bir hediye almak ya da kendim yapmak istiyorum.ama hani öyle çok pahalı, şatafatlıdan ziyade; özel ilginç birşey olsun istiyorum. lütfen değerli fikirlerinizi benimle acilen paylaşın, çok ihtiyacım var!

17 Ocak 2010 Pazar

kısa bir ara ve 'turkuaz' adlı blogtaki yarışmadan kazandığım hediye :)

öncelikle hemen heyecanla bahsetmek istiyorum hediyem gediii. :) turkuaz adlı blogta http://olcaytile.blogspot.com/ olan bir yarışmayı çekilişe kazanzan talihlilerden biriyim. adımı gördüğümde inanılmaz sevindim. daymod marka bir çorap kazandım simli simli o kadar şeker birşey ki çok beğendim. blogun sahibine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.


gelelim kısa arama. salı gününden itibaren finallerim başlıyor ve 29 ocakta bitecek. zaten sınavlara çalışma nedeniyle güncellemelerime bir süre ara vermiştim. şimdi çok daha az olacak belki de hiç yapamam 2 hafta boyunca. ama dönüşüm muhteşem olucak buna eminim. :)
iyi akşamlar herkese

kozmosim

kozmosim adlı blogta bir yarışma var arkadaşlar. bloga girince zaten tatlı pembeyle karşılıyorsunuz,içiniz açılıyor bloga girince. benim de takip etmeye başlamam çok öncelere dayanmıyor; bir kaç hafta oldu. ama  beğendiğim bir blog. ziyaret ederek ayrıntılı bilgi de alabilirsiniz yarışma hakkında http://kozmosim.blogspot.com/2010/01/kozmosim-hediye-kampanyas.html .yarışmanın talihlisi bu hediyeleri kazanıcak:

blog hakkında çok ayrıntılı görüşlerim yok dediğim gibi ibrkaç haftadır takip ediyorum ama söyleceklerim makyaj malzemeleri kozmotik hakkında detaylı güncel bilgilere rahatlıkla ulaşabileceğiniz, sıcak şirin bir blog.

5 Ocak 2010 Salı

LCW hakkında kötü karalamalar-2

dün yazdığım yazımda LCW hakkında karalamaların resmi site aracılığıyla açığa kavuşturulduğunu yazmıştım. ama yalan haberin ne olduğu yoktu yazımda. yalan haber LCW'nin Leyla ZANA'ya satıldığıyla ilgili. öyle birşey KESİNLİKLE YOKTUR. bilgilerininze arz ederim dostlarım.

bir başkadır asi =)


her sabah sırf asi dizisinini tekrarını izlemek için 7 de kalkabilme yeteneğine ve iradesine sahibim. evet yanlışduymadınız her sabah okula gitmek için çile çekerek kalkmaya çalışırken; asi dizisinin tekrarları verilmeye balandığından beri okula gitmediğim günlere bile 7 de kalkıyorum. :D böyle bir psikopatım ben işte. aslında tv'yi hiç takip etmem, sürekli izlediğim dizi, program vs. de yok. ama asi dizisi bir başka benim için. o dizide yansıtılan çiftlik hayatı, aile ilişkisi, tarla, giyim tarzı bana inanılmaz hoş geliyor. diziyi izlerken huzur buluyorum sanki. tamma içinde aşk-ı memnu entrikası yada yaprak dökümü dramı yok. ama kesinlikle dizide beni çeken birşeyler var. :)

ayrıca başrol oyuncularının hepsine duyduğum hayranlığımı da gizleyemem. hepsinini oyunculuğuna hayranım ve takdir ediyorum. ha birde demir ve asi aşkı var. onu da es geçmemek lazım. öyle işte benim asi dizisi takıntım. =)


LCW hakkında kötü karalamalar




Birilerinin Kötü Emellerine Bilmeden Alet Olma

İnternet ortamında, ateş olmayan yerden de duman çıkartılabileceğini bilerek;

Provokatif amaçla veya başarıyı çekememe nedeni ile hazırlanıp internet ortamında yayılmak istenen haber veya bilgilerin doğruluğunu araştırmadan inanma.

İnterneti doğru veya yanlış olduğu belirli olmayan bilgileri yayıp, birilerinin günahını almak için kullanmak yerine, onu asıl amacına uygun olarak, gelen bilginin doğruluğunu araştırmak için kullan.

Farkında olmadan bir firmaya iftira atmaktan dolayı, açılabilecek yüklü tazminat davaları ile karşılaşmamak için, amacı ve kaynağı belli olmayan bir bilgiyi yaymanın riskini iyi düşün.

İleride aldatılmışlık ve suçluluk duygusu yaşamamak için, başkalarına iletilmek üzere tarafına gönderilen bir bilgiyi iletmeden önce, sana bu bilgiyi iletene dönüp, kaynağını ve delilini sor.

Vizyonu, bir Türk markasını dünya markası yapmak, misyonu ise, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunmak olan ve ülkemizin kendi sektöründe en çok vergi ödeyen, en çok istihdam sağlayan ve en çok sosyal yardım yapan markasına, birilerinin oyununa gelerek en büyük kötülüğü yapma, bindiğin dalı kesme.


LC Waikiki markamızın sahibi olan Tema Holding A.Ş.’in ortaklık yapısı hakkındaki bilgilere; www.lcwaikiki.com internet sitesinden, İstanbul Ticaret Odası internet sitesinin (www.ito.org.tr) bilgi bankası bölümünden, sektörün önde gelen iş adamlarından, resmi kurumlardan ve LC Waikiki mağazalarından ulaşılabilir.
Milli, manevi değerlerimize ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne en az senin kadar duyarlı olan ve bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen LC Waikiki markamız hakkında, halkımızın milli duyguları istismar edilerek oynanan bu kirli oyunu, tersine çevirebilmek için, markana sahip çık ve bu mesajı arkadaşlarına, üye olduğun forumlara ve mail gruplarına ileterek yayılmasını sağla.

LC Waikiki Çalışanları
arkadaşlar bende bir LCW çalışanıyım.bu iletiyi iletmek benimde bir görevim.yanlış bilgilere kanmayalım, iftiralara inanmayalım. 


3 Ocak 2010 Pazar

yılbaşından sonra



herkese merhabalar :)
pek hoş olmayan bir yılbaşı geçirdim maalesef. 31 aralık günü 8.5'a kadar iş yerinde çalıştım. erkek arkadaşım hastalanıp eve gitti! planlarımız suya düştü ve sonrasında da tartıştık ağlayarak yeni bir yıla girmiş oldum. ne mutlu bana. :D
sonra ki günlerde de çalıştım pek bir aktivitem olmadı açıkçası blogumu gördüğünüz gibi biraz daha geliştirdim görsellik açısından. laptopuma aldığım zaman ileriki günlerde çok daha sık güncelleme yapıcam. yani öyle umuyorum :) ayrıca tek hediye dahi gelmedi. :( hediye gelmemesi bir yana, erkek arkadaşıma içimden gelerek güzel bir kart alıp; içimden geldiği gibi doldurmuştum içini. ama  işte şansızlığımdan dolayı pek yi bir yılbaşı geçiremedim, verdiğim hediyeninde mutluluk hissini pek alamadım açıkçası arada kaynadı gibi. küçük ama sevimli bir hediyeydi bence. :)

işte böyle bir yılbaşı geçirdim, yarın okul başlıyor yine üniversite 1. sınıf öğrencisi olmama rağmen hala pazartesi sendromu yaşıyorum. keh keh keh :D neyse çaktırmayalım. bu hafta acayip pazara gidesim var ya incirli ya da kadıköy. aklıma eserse gidicem üşenmeyip deli gibi alışveriş yapasım var. ıvır zıvır ne bulursam alıcam. bugünde she'nin farlarından aldım renkleri siyah ve kırmızı! evet yanlış duymadınız aynen öyle renkleri. yarın sabah bir deneme yapıcam evde çok merak ettim nasıl duruyor.tabi ki gece kıyafetlerinde kullanıcam o renkleri. şimdilik benden bu kadar daha gidip sayfalarca makale okumam lazım of of. iyi geceler herkese.

yarışma-2

yine bir yarışmadan bahsedicem. bir başka blogta da 100. izlyeciyle ilgili yarışma var. ilgilenenlere hemen linkimi veriyorum http://roxelanneinmakyajcantasi.blogspot.com/2009/12/roxelannein-hediyeleri.html gerekli bilgiler zaten blogtada açıklanmıi bol şans herkese =) tabi banada ;)