sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


26 Şubat 2010 Cuma

deri çanta hediyeli yarışma

deri çanta hediyeli yarışma :) hediye bu çok güzel bir deri çanta :
 
  
Portföy Deri Çanta

Yumusak kuzu derisi
Antik kahve rengi izliyorsunuz
İçi astarlı & Mıknatıslı çıtçıt
Ön model dikişli
Ölçüleri 27x13 cm
bilgi için tıklayınız

duvar sticker'ı hediyeli yarışma

bilgi için hemen tıklayınız. duvar stickerı çok güzel hemen resimde ekledim:

15 Şubat 2010 Pazartesi

herkese merhaba... ve SEVGİLİLER GÜNÜ...

aradan sonra tekrar burdayım okulum tatile girdi hatta tatilim bitti ama ben kafamı kaşıyacak vakti bile bulamadım maalesef. malum dün sevgililer günüydü. :) karar verdiğim gibi ellerimle cici bir hediye hazırladım sevgilime. el emeği olsun istedim. aldıpğım öneriler ile de ellerimle bişey hazırladım. fotosunu sonra ekliycem şluan teyzsemin laptopundan yazdığım için ekleyemiyorum. gelelim sevgilimöin hediyesineeee: minton'un şirin mi şirin bir mp4 modeli neredeyse yıllardır almak isteyip bir türlü alamdığım mp3 değil hatta mp4 çalarım oldu artık. ben görünce önce büyük bir şaşırma, mutluıluk ve heyecan sonrasında ise hayal kırıklığı yaşadım. hayal kırıklığı tabiki kendimle ilgil. ben hediyeyi kendim hazırlamıştım almamıştım. keşke bende böyle birşey yapsaydım dedim. yanında sönük gibi kaldı sanki. en kısa xamanda bi,r süpriz hazırklamalıyım sevgilime. içimde kaldı resmen. :((
ama güzel birgün geçirdim dün. herkesin sevgililer gün kutlu olsun...

11 Şubat 2010 Perşembe

Rapunzel'in masalı adlı blogtan hediye :)

blogun sahgibi açılış amacıyla bir hediye vermeye karar vermiş. yapılması gerekenler burada yazıyor. hediye saat. tercih seçeneğide var kazanırsanız şayet ikisinden birii arasından :

1 kişiye Tissot T039.417.16.057.00 Erkek Kol Saati
 

1 kişiye Puma PU101752001 Bayan Kol Saati
 
herkese bol şans...

4 Şubat 2010 Perşembe

yelda aldı blogtan hediye

yelda blogunun sahibi çok şirin bir sevgililer günü hediyesi veriyor. katılım şartları çok basit bilgi için tıklayınız
blog çok şirin hem hediye hakkında bilgi alırsınız hemde blogta gezinirsiniz beğeneceğinize eminim. ayrıca blogun sahibi http://yelda.pasaj.com/ adresinden de el emeği ürünleri satıyor bir göz atın derim. herkese bol şans. :)

sevgililer günü hediyesi

 
resimde görülen dekoratif aynalara sahip olmak istiyorsanız yapmanız gereken şeyler çok basit: 14 şubata kadar yapmanız gerekenleri burayı tıklayarak öğrenebilirsiniz. hepinize başarılar.