sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


1 Aralık 2009 Salı

huzur...

hep istemişimdir balık tutup ilerilere dalmak, hayatın aksaklıklarını unutup başka diyarlara gitmek. belki bir gün yaparım ne dersiniz?

4 yorum:

Sertalp Bilal dedi ki...

bence yaparsın bi gün :) gerçi insanın hayatındaki kötü tarafları unutması zor oluyor. en güzel unutma yöntemi yeni uğraşlar bulmak sanırım.
fotoğraf yazıyla mükemmel derecede alakalı olmuş. :)

şeyda nur dedi ki...

evet maalesef kötü tarafları unutması zor oluyor hatta çok zor oluyor. unuttum dediğimiz anda tekrardan bir küçük etki herşeyi yeni baştan yaşatıyor bize hafızalarımızda. ama dediğin gibi en iyisi bir uğraş bulmak. benim uğraşımda kitaplar. :) kitap okuyorken hele ki bir romansa dünyadan soyutluyorum kendimi. =)
fotoğrafa gelince aslında şöyle oldu: fotoğrafı görünce böyle bir düşünce geçti içimden yani fotoğrafı yazıma uydurmadım; fotoğrafı görünce öyle bir yazı çıktı. :D
of ya ne çok konuştum 2 satırlık yazı için :D

Sertalp Bilal dedi ki...

kitaplarla kendini dünyadan soyutlayabiliyosan, ve bu kadar çok seviyorsan, bence çok şanslısın :) ben de kitap okumayı severim ama kötü bir kitap okuduğum zaman, uzun bir süre elime kitap almaya korkuyorum.
fotoğrafla bu kadar uygun bir yazı olmasına şaşmamalı o zaman :)

şeyda nur dedi ki...

ben şuana kadar kötü bir kitapla karşılaşmadım bence kötü kitap yok. tamam sıkıcı kitap var bunu kabul edebilirim sanırım. :)eğer çok sıkıldıysam bile o kitabı bırakırım ama başka kitaba hemen başlamamda bir engel oluşturmaz bu.