sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


5 Ocak 2010 Salı

bir başkadır asi =)


her sabah sırf asi dizisinini tekrarını izlemek için 7 de kalkabilme yeteneğine ve iradesine sahibim. evet yanlışduymadınız her sabah okula gitmek için çile çekerek kalkmaya çalışırken; asi dizisinin tekrarları verilmeye balandığından beri okula gitmediğim günlere bile 7 de kalkıyorum. :D böyle bir psikopatım ben işte. aslında tv'yi hiç takip etmem, sürekli izlediğim dizi, program vs. de yok. ama asi dizisi bir başka benim için. o dizide yansıtılan çiftlik hayatı, aile ilişkisi, tarla, giyim tarzı bana inanılmaz hoş geliyor. diziyi izlerken huzur buluyorum sanki. tamma içinde aşk-ı memnu entrikası yada yaprak dökümü dramı yok. ama kesinlikle dizide beni çeken birşeyler var. :)

ayrıca başrol oyuncularının hepsine duyduğum hayranlığımı da gizleyemem. hepsinini oyunculuğuna hayranım ve takdir ediyorum. ha birde demir ve asi aşkı var. onu da es geçmemek lazım. öyle işte benim asi dizisi takıntım. =)


5 yorum:

Unknown dedi ki...

hiiç izlemedim merak edıoorum aslında:)

Birileri anlatsın dedi ki...

Benim yaramaz kızımda çok severdi, ne anlardı onu bilemiyorum ama asi çıktı diye herkesi toplardı ekran başına :))

şeyda nur dedi ki...

ben inanılmaz seviyorum asi dizisini. eğer tvden izlemek isterseniz biraz erken ama haftaiçi hergün sabah 7den 8.5'a kadar gösteriliyor tabiki netten izleyebilirsiniz. ben çok seviyorum tekrar tekrar izleyebileceğim bir dizi. :)

sibel dedi ki...

asiyi bende çok severek izledim ama o asinin kızı varya beni bitirdi. allah nazarlardan korusun

şeyda nur dedi ki...

o bölümleri ben izleyemedim işte şimdi izliyorum. :)