sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


5 Ocak 2010 Salı

LCW hakkında kötü karalamalar




Birilerinin Kötü Emellerine Bilmeden Alet Olma

İnternet ortamında, ateş olmayan yerden de duman çıkartılabileceğini bilerek;

Provokatif amaçla veya başarıyı çekememe nedeni ile hazırlanıp internet ortamında yayılmak istenen haber veya bilgilerin doğruluğunu araştırmadan inanma.

İnterneti doğru veya yanlış olduğu belirli olmayan bilgileri yayıp, birilerinin günahını almak için kullanmak yerine, onu asıl amacına uygun olarak, gelen bilginin doğruluğunu araştırmak için kullan.

Farkında olmadan bir firmaya iftira atmaktan dolayı, açılabilecek yüklü tazminat davaları ile karşılaşmamak için, amacı ve kaynağı belli olmayan bir bilgiyi yaymanın riskini iyi düşün.

İleride aldatılmışlık ve suçluluk duygusu yaşamamak için, başkalarına iletilmek üzere tarafına gönderilen bir bilgiyi iletmeden önce, sana bu bilgiyi iletene dönüp, kaynağını ve delilini sor.

Vizyonu, bir Türk markasını dünya markası yapmak, misyonu ise, ülkenin kalkınmasına katkıda bulunmak olan ve ülkemizin kendi sektöründe en çok vergi ödeyen, en çok istihdam sağlayan ve en çok sosyal yardım yapan markasına, birilerinin oyununa gelerek en büyük kötülüğü yapma, bindiğin dalı kesme.


LC Waikiki markamızın sahibi olan Tema Holding A.Ş.’in ortaklık yapısı hakkındaki bilgilere; www.lcwaikiki.com internet sitesinden, İstanbul Ticaret Odası internet sitesinin (www.ito.org.tr) bilgi bankası bölümünden, sektörün önde gelen iş adamlarından, resmi kurumlardan ve LC Waikiki mağazalarından ulaşılabilir.
Milli, manevi değerlerimize ve ülkemizin birlik ve bütünlüğüne en az senin kadar duyarlı olan ve bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen LC Waikiki markamız hakkında, halkımızın milli duyguları istismar edilerek oynanan bu kirli oyunu, tersine çevirebilmek için, markana sahip çık ve bu mesajı arkadaşlarına, üye olduğun forumlara ve mail gruplarına ileterek yayılmasını sağla.

LC Waikiki Çalışanları
arkadaşlar bende bir LCW çalışanıyım.bu iletiyi iletmek benimde bir görevim.yanlış bilgilere kanmayalım, iftiralara inanmayalım. 


4 yorum:

Unknown dedi ki...

iftiranın ne oldugunu ben bılmıoorum kı?

şeyda nur dedi ki...

yazımda link var LCW'nin resmi sitesi ben yanlış aktarmak istemedim direk resmi siteye yönlendirdim orada yazıyor olmaıs laızm ama bende diyeyim yalan haber LCW'nin Lelya ZANA'ya satıldığıyla ilgili ama öyle birşey yok!
işte böyle yalan haber. :)

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

aslında bu yalan haberleri yapıp milletin elektronik posta adreslerine gönderip spam posta furyasını başlatan kşilere kızmıyorum.
benim kızdığım bu tarz haberlerin doğru veya yanlış, elektronik posta listesindeki herkese gönderen kişiler. bilinçsiz bir şekilde intern kullandığımız için utanıyorum.

şeyda nur dedi ki...

kesinlikle katılıyorum hiç yalan yanlış ne olduğunu bilmeden iletiyoruz herkese sonrada yanlış bilginin kurbanı oluyoruz.