sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


20 Ocak 2010 Çarşamba

sevgililer günü... ACİL YARDIMMM



herkese merhaba. sizden yardım istiyorum acil olarak. bildiğiniz üzere sevgililer günü yaklaştı ve erkek arkadaşımla geçireceğim ilk sevgililer günüm. özel bir hediye almak ya da kendim yapmak istiyorum.ama hani öyle çok pahalı, şatafatlıdan ziyade; özel ilginç birşey olsun istiyorum. lütfen değerli fikirlerinizi benimle acilen paylaşın, çok ihtiyacım var!

6 yorum:

kupia papalina dedi ki...

zor soru...
Ama ihtiyacı olan şeyleri gözlemleyip kendinden bişi katabilirsin...
Baka sana benim bi hediyemi anlatıyım..
Benim sevgilim hep olmasına rağmen giycek bişiyim yok diye sızlanır bizim gibi:))
ben doğumgününde ona 15 tane t-shirt aldım..YAzdı:))5-10 tl.ye
Ve üstüne hep sevdiği şeylerden bastırdım mesela istanbulu çok sever...Ama öle rengarenk "i love ist" tarzı değil orjinal baskılar...
sonra osmanlı fiürlerini çok sever..."ottoman empire" dakiler gibi onlardan..Bazılarına kendimde işledim boğaz silüeti üstüne kendim işlemeler yaptım...
Havalara uçmuştu...
Herkese söler...Daha bi sürü hediyem var:))biraz daha düşün

şeyda nur dedi ki...

vaaoovv çok güzelmiş hediyen gerçekten ve çok yaratıcı. bende o tarz bişey yapabilirim. önce bir ihtiyaçlarını gözden geçireyim. değerli fikrin için çok teşekkür ederim benim için çok önemliydi.

Adsız dedi ki...

ben sevgilimin dogum gününde maddiyattan ziyade maneviyatı ortaya döktüm asıl hediyenin yanında kendim birşeyler hazırladım. şu beyaz kutulu kapsül haplar oluyor ya. kapsüllerin içini boşalttım 30 tane boş kapsül oldu. onların içine sığacak sekilde renkli kağıtlara ona özel hissettiğim seyleri yazıp kagıtları rulo seklinde kıvırıp ilacların içine koydum. sonra ilac kusutunun üstünü kağıtla kapladım renkli kağıtla tabi. Kocaman Aşk ve Mutluluk Hapı yazdım . biraz altına içindekiler kısmı ekledim. Aşk, sevg, .mutluluk, sadakat vs vs. Made in Handan & X isiölerimizi yazdım. Sonra çok güzel deri bir kutu alıp içine güzel bir doğum günü kartı , içimi döktüğüm mektup, bir kösesine isimlerimizin baş harfini işlediğim beyaz mendil, bikac süs ve bu ilacı koydum. Asıl hediyem gömlekti. Benim sevgilim kahveyi cok sever, özel aromalı bir de kahve aldım yanına da güzel bir kupa üstünede not ekledim, kahveni artık bununla iç diye. Çok beğendi ve çok şaşırdı biraz zahmetli ilaç işi ama kimsede olmayan bir fikir denemeye değer.

ben su http://www.deva.com.tr/urunler/8.JPG ilaç kutusunda yapmıstım cnm. kaplıyınca çok güzel duruyor.

kupia papalina dedi ki...

Aaa bak bide bunu gördüm...
http://www.hediyeposter.com/hediye-filmler/ozel-gun-hediyeleri/sevgililer-gunu-hediyesi.html
bi bak istersen öpüyorum sana kolay gelsin...

bitter dedi ki...

Hm bu konuda bende süpermenimin doğumgünü için yaptıklarımı söyleyim. Böyle durumlarda böyle şeyler paylaşılmalı bence:) Aynen değişik bişi istedim kendim yapmaya karar verdim. Kare bir kutu aldım.Üzerine ikimizin resmi,ikimize özel bir cümleyazdım ve bunu bir film afişi gibi tasarladım.içine kendi resimlerimizin küçültülüp çoğalılmış halini çerçveli koydm.Ufak şekerlerin üstünü renkli çıktı aldığm resimlerimizle kapladım.mektup gibi özel bir not yazdım.Bir kağıt üstüne sakız yapıştırıp;sana bunun gibi yapışıcam ve bırakmıcam gbi binot daha yazdm.çikolatayı ikimizin isimlerinin olduğu çıktı aldığım renkli kağıtla kaplayıp yine birnot;çikolata hayatımdaki entatlı şey olarak yerini sana bıraktı gbi binot daha.. ve bunları sen çoğaltabilirsin,size özel objelerle,ha birde gömlek almıştım.Ne alsam ne yapsam yetmiyordu sevdiceğime:)) sana kolay gelsin.sevgililer günü için bende düşünüyorm bunları..

şeyda nur dedi ki...

kupia papalina, handan ve bitter... hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim öncelikle. fikirleriniz benim için çok önemli ve aklıma ufak ufak bişeyler geliyor tam kafama oturtayım yapmaya başlıycam sizinlede paylaşırım ne de olsa ilham perilerim sizlersiniz. ilaç ve kutu olayıda çok yaratıcı bende öyle birşey yapıcam.
çok sağolun tekrardan öpüyorum sizleri
*hemen hazırlık yapmaya gider*