sessiz melek'in dünyasına hoşgeldiniz


18 Haziran 2010 Cuma

indirline :)




program indir





ücretsiz program indir





türkçe ve ingilizce ücretsiz programları bedava indir


Tüm türkçe ve ingilizce programların tanıtımlarını inceleyerek, ücretsiz olarak program indirebileceğiniz bir program arşivi.




Kullanıcılarına kolay bir arayüz sunan, Türkçe ve İngilizce programlarının açıklamalarının ve kullanımlarının sunulduğu beğenilen bir program sitesi. Ayrıca kullanıcılarına programlar hakkında daha ayrıntılı bir bilgi verebilmek için, programlar site editörleri tarafından itina ile incelenip virüs taramasından geçirildikten sonra eklenmektedir. Yazılımları kolayca download edebileceğiniz bu site kullanıcılarının rahatlığı ve kolay kullanımı için tasarlanmış ücretsiz programların bulunduğu popüler bir program indirme ve inceleme sitesi olarak dikkat çekmektedir. ayrıca bu site içerisinde tüm programların son sürüm versiyonlarını bulabilirisinz. Eğer internet üzerinde son çıkan programları indirmek istiyorsanız, yeni programlar bölmüne bakarak istediğiniz son sürüm programları indirebilirsiniz. Ayrıca beğendiğiniz diğer popüler programlar listenizi belirleyerek bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Sitede bulunan bedava programlar bölmünden seçtiğiniz programları download sepeti kısmına atabilir ve istediğiniz zaman indirebilirsiniz. ayrıca istediğiniz zaman güncel program sitesinden gelişmiş aramalarda bulunabilir veya istediğiniz türkçe programlar listemize bakabilir ve istediklerinizi indirebilirsiniz. kısaca tüm özelliklere sahip güncel bir program sitesi olan İndirLine sitesi ziyaretçilerine her zaman en iyi hizmeti sunmaya çalışmakla birlikte program indir aramalarında da öncülük etmek istemektedir ve de edecektir.









Bir bilgisayar programı (aynı zamanda yazılım programı, ya da sadece bir program) talimatı bilgisayar için belirli bir görevi gerçekleştirmek için yazılmış bir dizidir. Bir bilgisayar programları, genellikle merkezi işlemci olarak programın talimatlarını icra çalışması için gereklidir. program yürütülebilir bir form, bilgisayarın doğrudan yönergeler çalıştırmak için kullanabilirler.Hangi çalıştırılabilir programlar (örneğin türetilen derlenen


insan tarafından okunabilir kaynak kodu biçiminde de aynı programı), programcı, çalışma ve algoritmalar geliştirmek sağlar, ek olarak belirtilmesi gereken diğer bir önemli not ise bir program arıyorsanız en iyi program sitesi olan İndirLine sitesinde bunu bulmanız mümkün.




Ayrıca isterseniz siteden teknoloji haber bülteninide takip ederek teknoloji haberleri başlığı altında yararlanabilirsiniz. bunlarla birlikte isterseniz sitemize editör olarak sitemize katkıda bulunabilir ve belli ücretler


kazanabilirsiniz bunun için tek yapmanız gereken editör başvurusu yapmak ve güncel aynı zamanda özgün bir şekilde sürekli parogram eklemek gerekmektedir bunun için editör sayfasından program ekle özelliğini kullanmak yeterlidir. sizde editör olmak istiyorum diyorsanız hemen başvurun. En önemlisi olarak da Google araması olan indir ve program indir aramasındada öncülük edecektir.




Google da arama yapın

Hiç yorum yok: